На Донеччині чоловік ґвалтував доньок співмешканки 8 та 12 років

На Донеччині судитимуть чоловіка, який неодноразово ґвалтував двох доньок співмешканки 8 та 12 років, повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Досудовим розслідуванням встановлено, що з червня по вересень 2023 року 39-річний мешканець Бахмутського району, будучи напідпитку, неодноразово вступав у статеві відносини з 8 та 12-річними доньками співмешканки.

Коли жінки не було вдома, він, користуючись її відсутністю, вчиняв щодо неповнолітніх дії сексуального характеру й ґвалтував. За мовчання чоловік, який не мав постійного місця роботи, обіцяв їм гроші, заплативши одного разу 50 грн.

Діти дуже боялись вітчима і 29-річної матері, котра систематично зловживала алкогольними напоями, тому планували втекти, забравши із собою братика 5 років.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою. Максимально йому загрожує довічне позбавлення волі.

Прокурорами Бахмутської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно громадянина за фактом зґвалтування (ч. ч. 4, 6 ст. 152 КК України).

Раніше повідомлялося, що у Донецькій області напружена ситуація. Росіяни продовжують намагатися захопити регіон. Українські захисники стримують натиск росіян, які б'ють, зокрема, і по мирних жителях.

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляють, що мешканці Донецької області можуть безкоштовно евакуюватися до західної частини України. Йдеться про Волинську область, яка тепер приймає вимушених переселенців. До цього людей вивозили в Рівненську область.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости