Окупанти обстріляли шахту в Донецькій області: є поранені

Сьогодні, 16 травня, російські терористи обстріляли шахти на Донеччині, було поранено шістьох гірників. Про це повідомляє Міненерго.

"Сьогодні зранку ворог завдав удару по території одного з державних вугледобувних підприємств на Донеччині. Поранено 6 шахтарів", - йдеться у повідомленні Міненерго.

Також обстрілом пошкоджено будівлю адміністративно-побутового комплексу підприємства. Усім пораненим надається необхідна медична допомога.

За даними Донецької облпрокуратури, о 10:45, окупаційна армія РФ обстріляла, ймовірно, з реактивних систем залпового вогню "Смерч" с. Михайлівку Покровського району.

"В результаті атаки ворога на мирний населений пункт отримали тілесні ушкодження п’ятеро цивільних – троє жінок та двоє чоловіків. Наразі їм надається кваліфікована медична допомога. Вибухами пошкоджено адміністративну будівлю й автомобіль. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російські війська постійно обстрілюють лікарні в Україні. Вчора, 15 травня, загарбники атакували Харківську область, поранення отримали четверо медиків.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости