Чоловік з Кривого Рогу двічі відмовився від повістки: що вирішив суд?

Чоловік з Кривого Рогу двічі відмовився від повістки та отримав рік «умовно», повідомляє місцевий Телеграм-канал "Труха Кривой Рог".

"Представники ТЦК намагалися йому двічі вручити повістку, але він відмовився, посилаючись не тільки на хвороби, але й на те, що він раніше не служив у ЗСУ. Враховуючи всі обставини, суд визнав чоловіка винним за статтею 336 ККУ та засудив до 1 року іспитового терміну", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині чоловік побив поліцейського через страх отримання повістки. Прокурор вимагав застосування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, стверджуючи, що більш м'які заходи можуть призвести до повторення злочину або ухилення від відповідальності. Суддя погодилася з прокурором і призначила підозрюваному цілодобовий домашній арешт на два місяці. В рамках цього заходу він зобов'язаний відвідувати слідчого, прокурора чи суд за кожним викликом, не залишати меж Ковельського району Волинської області та не покидати домівку без дозволу, а також здати свій закордонний паспорт.

Нагадаємо, роботодавців зобов'язали забезпечувати доставку працівників до ТЦК.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости