РФ атакувала Херсонську область КАБами: наслідки

Після п'ятиденного періоду "затишшя" російське окупаційне військо активізувалось із завданням ударів по Херсонщині керованими авіабомбами. Лише цієї ночі противник скинув на населені пункти області вісім КАБів.

Про це розповів в ефірі "Ми-Україна" керівник управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

"П'ять керованих авіаційних бомб було скинуто на Іванівку Херсонського району, ще три - на Велетенське. На щастя, поки що без постраждалих, це було близько 4-ї ранку. Також вчора на Тягинку росіяни скерували один КАБ, теж немає повідомлень про постраждалих. Вчора росіяни ще здійснили ракетний удар по Бериславському району, там ракета влучила у поле і не завдала багато шкоди", - зазначив він.

В ОВА повідомили про наявність в області постраждалих минулої доби. Водночас у відомстві уточнили, що двоє осіб звернулись за допомогою до медиків в результаті позавчорашнього обстрілу.

Толоконніков зауважив, що керовані авіабомби окупанти застосовують паралельно з обстрілами з артилерії. Літаки-носії такого озброєння - Су-34 та Су-35 - атакують правобережжя з підконтрольної армії рф частини Херсонщини, снаряди "летять" на відстань до 70 км.

Нагадаємо, українські війська недавно відновили контроль над територіями на сході Часового Яру і здійснили протидію російським силам у Вовчанську.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости