Журналіст показав, як відомий перевізник краде у держави мільйони. ВІДЕО

Київський журналіст Геннадій Павличенко опублікував докази махінацій з боку фірми «Експрес-Т», якою керує одіозний бізнесмен Олександр Приймак.

«Особисто став свідком того, як серед білого дня водії закривають номери автомобілів перед контрольним зважуванням на трасі. Видно, що машини перевантажені, але на камерах не буде зафіксовано номер і фірма не платитиме державі нічого.

Фото з фейсбук-сторінки Геннадія Павличенка

Тупе жлобство і абсурд, але таким чином Олександр Приймак заощаджує мільйони гривень, які б пішли в бюджет. Його «Експрес-Т» возить будівельний щебінь – тисячі таких рейсів на місяць», – написав Геннадій Павличенко.

На світлинах та відео Павличенка видно, як водії закривають номерні знаки брендованих вантажівок «Express-Tehbud» (частина «Експрес-Т») перед пунктом контрольного зважування у Київській області.

Нагадаємо, що компанія «Експрес-Т» вже неодноразово ставала фігурантом журналістських розслідувань і потрапляла в корупційні скандали, але щоразу її власники Олександр Приймак та його батьки уникали юридичної відповідальності.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости