Міністр оборони США потрапив до лікарні: що трапилось?

Міністру оборони США Ллойду Остіну знову потрібно проти медичну процедуру, тому його буде госпіталізовано, повідомив прес-секретар Пентагону генерал-майора Пет Райдер. Це пов'язано з проблемою сечового міхура.

Зазначається, що у Остіна в лікарні запланована, факультативна та «мінімально інвазивна подальша нехірургічна процедура». Він пройде її у Національному військово-медичному центрі Волтера Ріда.

Як і минулого разу при ушпиталенні Остіна, його обов'язки виконуватиме заступниця Кетлін Хікс.

«Міністр визначив, що він тимчасово не зможе виконувати свої функції та обов'язки під час процедури, тому заступник міністра оборони Кетлін Хікс візьме на себе функції та обов'язки міністра оборони та буде виконувати обов'язки міністра оборони», - розповіли в Пентагоні.

Раніше глава Пентагону Ллойд Остін був госпіталізований через симптоми, що вказували на невідкладну проблему із сечовим міхуром, зазначає sud.ua.

Нагадаємо, глава Пентагону Ллойд Остін відповів на запитання Палати представників Конгресу США. Зокрема він повідомив, що Сполучені Штати нададуть Україні стільки зброї, стільки зможуть. Також він розказав, коли Україна отримає перші винищувачі F-16.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости