Вибухи у Харкові: росіяни влучили в будівельний гіпермаркет, коли там було багато людей. ОНОВЛЕНО

Сьогодні, 25 травня, у Харкові близько 16:00 пролунали вибухи. Про це повідомив харківський мер Ігор Терехов в Telegram-каналі.

"Попередньо приліт у спальному районі міста, у щільній цивільній забудові. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється", - розповів Терехов.

За попередніми даними, росіяни влучили в будівельний гіпермаркет.

Станом на 16.26. відомо про одну загиблу людину, щонайменше чотири поранені.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі уточнив, що на місці пожежі виникла пожежа.

Усі відповідні служби будуть працювати на місці влучання.

ОНОВЛЕННЯ о 16.32. "Вже точно відомо про двох загиблих", - повідомив харківський мер Ігор Терехов.

За словами мера міста, росіяни прицільно ударили по торговельному центру, коли там було багато людей.

"Маємо велику кількість людей, зниклих безвісти. Багато поранених. Судячи зі всього, удар наносився саме по торговельному центру, де знаходилося багато людей - це чистий тероризм", - заявив Терехов.

ОНОВЛЕННЯ о 18.15.

Як передає РБК-Україна, речник прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко розповів, що кількість людей, яка перебувала у торговому центрі "Епіцентр" у Харкові на момент обстрілу Росією, будуть визначати за допомогою записів з відеокамер.

За його словами, в торговий центр, який знаходиться на Салтівці, було влучання УМПБ Д-30. В результаті цього та загорілись лакофарбові вироби, деревина, обшивка та інші товари. Виник сильний їдкий дим, який окутав весь ТЦ.

Ймовірніше за все, кількість травмованих та загиблих буде збільшуватися. Тому всі відповідні служби готуються до серйозних наслідків.

Як пояснив Чубенко, наразі прокурори вилучили сервери з відеокамер ТЦ. Це необхідно для того, щоб з'ясувати, скільки людей було всередині.

В гіпермаркеті могли перебувати понад 200 людей.

ОНОВЛЕННЯ о 18.30.

Нагадаємо, цієї ночі, 25 травня, російські війська атакували Харків. Окупанти зруйнували майстерню освітнього закладу в Слобідському районі. Внаслідок влучання ракети С-300 значно постраждала основана будівля ліцею. Крім того, були понівечені десятки автівок, постраждав супермаркет та кілька багатоповерхівок.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости