У Росії стверджують, що "таємний підрозділ ЗСУ проводить досліди над людьми"

Російські пропагандисти стверджують, що в Україні діє таємний підрозділ ЗСУ, який проводить досліди над людьми. Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки дав пояснення с цього приводу.


Так, росіяни стверджують, що у бригаді №110 спеціального військово-медичного формування ЗСУ проводять досліди для визначення межі виживання людського організму, випробують дію нової біозброї, наркотиків та стимуляторів.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки пояснює, що це брехня. У дійсності 110-та ОМБр ЗСУ ім. Марка Безручка – це звичайний бойовий підрозділ Сухопутних військ, який разом з іншими бере участь у відсічі російської агресії.

Структура та спеціалізація підрозділів вигаданої російськими фейкоробами «бригади №110» і описані ними досліди – це переказ історії «Загону 731» японської імператорської армії часів Другої світової війни, в якому проводили досліди над військовополоненими та цивільними заручниками, переважно китайцями.

"Фейкороби розвивають «горор»-напрямок пропаганди з метою не лише подальшої дегуманізації українців, а й залякування російських військових, щоб ті більше смерті боялися полону. Український полон для росіян – це дієвий спосіб зберегти життя і Україна дотримується у ставленні до військовополонених міжнародних конвенцій", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначимо, що російські окупанти втілюють стратегію "промивання мізків" серед українських дітей з метою зміни їх самоідентифікації.

Раніше повідомлялося, що у Росії 240 млн рублів витратили школи на автомати Калашнікова. Крім того, у Росії для школярів переписали 50 років історії на вимогу російського диктатора Володимира Путіна.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости