Росіяни атакували магазин і фітнес-зал на Миколаївщині. ФОТО

В наслідок російського обстрілу у місті Снігурівка Миколаївської області загинули троє мирних мешканців, шестеро постраждали, серед них троє неповнолітніх. Про це повідомляє глава Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Вчора, 27 травня, ворог завдав ракетного удару по цивільних об’єктах у місті Снігурівка. Внаслідок обстрілу спалахнула пожежа у кав'ярні, автомагазині та шиномонтажі, яку було оперативно ліквідовано. Вибуховою хвилею пошкоджено автомийку самообслуговування та шість автівок.

Троє людей загинуло, шестеро постраждали, серед яких троє неповнолітніх. Двоє поранених знаходяться в реанімації, стан - стабільно тяжкий, одна з поранених в задовільному стані, трьом допомога надана амбулаторно.

Крім того, вчора протягом дня і сьогодні, о 05:43, росіяни обстрілювали з артилерії акваторію Очаківської громади. Постраждалих немає.

Сьогодні, 28 травня, атаки знову тривають.

"Зранку російські дрони атакували місто Очаків. Ворог поцілив у двоповерхову будівлю, в якій знаходиться магазин і фітнес-зал, що не експлуатуються з міркувань безпеки. Виникла пожежа", - йдеться у повідомлення ДСНС Україні.

Раніше повідомлялося, що поліція ідентифікувала 14 тіл, виявлених на місці ворожого обстрілу по "Епіцентрі" у Харкові.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости