Росія активізувала рекрутинг в Африці: що обіцяють найманцям?

Через величезні втрати в Україні, Росія намагається залучити іноземних добровольців для їх подальшої участі у війні. Країна-терорист вже завербувала десятки тисяч громадян Азії та Африки, цей процес триває

Зараз Росія активізувала кампанію з набору найманців у центральній Африці. У тому ж числі рекрутинг було активізовано в Руанді, Бурунді, Конго та Уганді, повідомляє Telegram-канал Головного управління розвідки (ГУР) України.

Вербуванням займається спеціально створений підрозділ Міністерства оборони Росії.

Найманців заманюють на війну грошовою виплатою у розмірі 2 тисяч доларів за підписання контракту. Зокрема обіцяють щомісячне забезпечення у вигляді: 2,2 тисячі доларів; медичного страхування.

Також пропонують російський паспорт для найманця та членам його родини.

Розвідка також нагадує й про те, як раніше найманці з Непалу, яких завербувала Росія, масово дезертували з окупаційної армії через численні втрати та відношення з боку російських терористів.

Нагадаємо, німецький канцлер Олаф Шольц зазначив, що Росія щомісяця втрачає 24 тисячі своїх солдатів на війні в Україні. Це відбувається через імперіалістичні амбіції російського лідера Володимира Путіна.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости