Олександр Усик вдруге зустрінеться з британським боксером Тайсоном Ф'юри: дата бою-реваншу

Абсолютний чемпіон світу в хевівейті Олександр Усик вдруге зустрінеться з британським боксером Тайсоном Ф'юрі ще в 2024 році. Про це заявив очільник Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх у соцмережі X.

Бій-реванш Усик – Ф'юрі повинен відбутися 21 грудня. Поєдинок прийме аравійська столиця Ер-Ріяд.

"Бій-реванш між беззаперечним чемпіоном Олександром Усиком і чемпіоном Тайсоном Ф'юрі наразі запланований на 21 грудня 2024 року під час сезону в Ер-Ріяді. Світ знову спостерігатиме за ще одним історичним боєм", – йдеться у повідомленні

Боксери ще до першої сутички погодилися на реванш.

«Я думаю, що Ф'юрі виграє реванш. Він має перебоксувати Усіка. Це буде дуже важко зробити, але я думаю, що Тайсон може покращитись і перемогти його», – сказав ексчемпіон світу у в напівсередній вазі за версією WBA Амір Хан у коментарі для The Stomping Ground.

Нагадаємо, українець Олександр Усик рішенням суддів переміг британського боксера Тайсона Ф'юрі з рахунком 115:112, 114:113 і став володарем титулу абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Раніше повідомлялося, що колишній чемпіон світу у другій середній вазі Карл Фроч вважає і наполягає на своїй думці, що абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик досягнув піку в кар'єрі. Тому йому більше нема чого доводити та робити у спорті.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости