Окупанти завдали масованого ракетного удару по Харківщині. ФОТО

Російські окупанти завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі Харківщини. Є постраждалі, повідомляє Телеграм-канал ДСНС України.

"Сьогодні вночі ворог завдав масованих ракетних ударів по місту Харкову та селищу Мала Данилівка Харківського району. Сталися часткові руйнації нежитлових будівель, інших об'єктів цивільної інфраструктури та пожежі за різними адресами. Усі пожежі ліквідовані",- йдеться у повідомленні.

Як повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, був удар по критичній інфраструктурі одного з районів міста. На місці прильоту пожежа, постраждали навколишні будинки, перебитий газогін. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери.

Голова обласної адміністрації Олег Синегубов уточнив, що російські військові завдали удару близько другої години ночі. Було пошкоджено двоповерхову адміністративну будівлю, постраждали шість жінок та один чоловік.

КП «Харківблагоустрій» усуває наслідки нічного ворожого обстрілу.

Також Ігор Терехов повідомив, що спеціалісти завершили розбирання завалів в будівельному гіпермаркеті, який зазнав удару 25 травня. Крім того, на відстані 80 м від нього було знайдено ще один снаряд, який, на щастя, не розірвався.

«Внаслідок ворожої атаки по цьому об’єкту загинуло 19 осіб, ще 54 зазнали поранень. Станом на зараз вдалося ідентифікувати тіла всіх загиблих", - йдеться у повідомленні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости