Анастасія Заворотнюк померла у хоспісі на руках чоловіка

Російська акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна Няня", померла у хоспісі на руках чоловіка Петра Чернишова.

Новину підтвердила донька артистки. Акторки не стало у віці 53 років. Анна Заворотнюк повідомила, що її мами не стало вночі, 30 травня.

"Вночі нам зателефонували і сказали, що тебе більше немає. Мамо, ти найкраще, що в мене було. Я дуже пишаюся тим, що я твоя донька. Я завжди буду любити і пам'ятати тебе щасливою, люблячою та неймовірною. Моя душа завжди з тобою", - написала донька акторки.

Тривалий час Анастасія Заворотнюк боролася з тяжкою хворобою. В акторки діагностували злоякісну пухлину головного мозку четвертої стадії. Відтоді артистка припинила з'являтися на публіці та почала лікуватися.

Як зазначає KP.RU, акторка буквально усохла і не могла рухатися перед смертю. Мучилась від головного болю, який можна було купірувати лише сильними знеболюючими. Анастасія прожила 5 років після постановки страшного діагнозу. Жанна Фріске з таким же діагнозом – 2 роки. Заворотнюк продовжив життя чолові – так кажуть у оточенні родини. Він залучив до її лікування найкращих лікарів країни. Анастасія дуже хотіла жити: адже в неї ще така маленька молодша дочка Міла – актриса у жовтні 2018 року народила єдину спільну дитину з Петром Чернишовим.

В акторки залишилося троє дітей - 28-річна Анна, 23-річний Майкл та 5-річна донька Міла, яка народилася незадовго до того, як стало відомо про діагноз Заворотнюк.

Український співак Потап висміяв смерть Анастасії Заворотнюк. Він виклав сторіс, яку майже одразу видалив після хейту, у тому числі від українців.

Текст був наступний:

"Ну що, Насте, було весело грати в образі, що виставляє всіх українок тупими? Добре, що більше не зіграєш".

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Телеграм прокоментував: "Для Потапу, який завжди працював на російський ринок - це мабуть подія".

Він зазначив, що "Потап сам така сама меншувата попсова псевдозірка тому не має права щось казати про меншуватість, заради справедливості".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости