У Харкові вибухова хвиля викинула жінку з 5 поверху та вдарила в стіну сусіднього будинку

Сьогодні вночі, 31 травня, російські терористи завдали ракетних ударів по Харкову. Від вибухів постраждали житлові будинки, надвірні забудови, транспортні засоби, приватні підприємства та об'єкти торгівлі. Одна з ракет поцілила у п'ятиповерховий житловий будинок, в наслідок чого, були повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з його під'їздів.

Повідомлялося, що всього поранено 25 людей, серед них 11-річний хлопчик і дівчинка 12 років, медичний працівник і поліцейська, які прибули на місце вибуху. Була інформація, що 5 осіб загинули. Але наразі відомо, що кількість жертв зросла.

"Уже шість людей загинули наслідок російського обстрілу Харкова цієї ночі", - повідомив голова Харківської ОДА Олег Сінєгубов.

Як пише "Суспільне", серед загиблих під час ударів по Харкову цієї ночі — 39-річна жінка, її тіло нещодавно деблокували з-під завалів. Керівник слідчого відділу поліції Харківщини Сергій Болвінов розказав, що жінка прийшла провідати матір та лишилася на ніч.

«Матір загиблої жила якраз на п'ятому поверсі, від якого нічого не залишилося. Коли вдарила ракета, жінку просто викинуло на вулицю, вона відлетіла на кілька десятків метрів та вдарилася в стіну сусіднього будинку. Її матір вибуховою хвилею теж винесло у двір, там її і знайшли ще зранку. В морзі загиблу впізнав чоловік», — повідомив Болвінов.

Щоб підтвердити особу доньки, криміналісти проводитимуть ДНК-експертизу.

Раніше повідомлялося, що сьогодні вранці, 31 травня, Росія завдала ракетного удару по Києву.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости