Російські терористи атакували базу відпочинку на Харківщині, поранені діти та вагітна жінка. ФОТО

Російські терористи поцілили по базі відпочинку на Харківщині. Постраждало 13 осіб, серед яких вагітна жінка та 8 дітей віком від 3 до 17 років.

"У всіх постраждалих стан середньої важкості, в однієї дитини - гостра реакція на стрес", - повідомляє ДСНС України.

"Вранці 1 червня ворог завдав ракетного удару по житловому сектору м. Балаклія Ізюмського району. Внаслідок удару сталася пожежа на площі 200 кв.м. Горіли 2 житлових будинки. До ліквідації наслідків ворожого удару залучені 2 одиниці техніки та 11 рятувальників", - йдеться у повідомленні.

Поранені 13 мирних мешканців, серед яких вісім дітей. Тілесні ушкодження отримали два чоловіки, три жінки, одна з яких вагітна, а також восьмеро дітей віком від 3 до 17 років. Поліція документує наслідки обстрілу міста Балаклія.

Крім того, ворог вдарив по енергетичних та цивільних обʼєктах країни. ДСНС оперативно ліквідували всі пожежі на обʼєктах критичної інфраструктури.

"На Львівщині внаслідок атаки травмовано 4 людини. В Нікополі на Дніпропетровщині ворожий FPV-дрон атакував маршрутний автобус. Поранено 4 особи, серед яких дитина", - додали рятівники.

Загалом упродовж минулої доби зафіксовано майже 600 ворожих обстрілів, внаслідок яких постраждали понад 60 цивільних осіб. Всюди, де була потрібна допомога, працювали поліцейські та рятувальники.

Нагадаємо, у ніч на 1 червня українцям було не до сну. По всій країні лунали сирени тривоги. Вибухи чули у Запорізькій та Закарпатській обл., на Київщині, Хмельниччині, Дніпропетровщині, Вінниччині, Івано-Франківщині, Львівщині, Харківщини.

На Вінниччині через падіння уламків «шахеда» сталася пожежа на обʼєкті критичної інфраструктури. Російські терористи атакували енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області. Є постраждалі.

Як повідомляє ДТЕК, ворог обстріляв дві наші ТЕС. Серйозно пошкоджено обладнання. Енергетики в ці хвилини працюють над ліквідацією наслідків атаки. Це вже шоста масована атака на теплоелектростанції ДТЕК за 2,5 місяці.

Усього ворог випустив 53 ракети різних типів та 47 ударних БпЛА.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости