Окупанти визнали уповільнення наступу на Харківщині

Російські війська продовжують наступ на Липцівському напрямку (північніше Харкова) і поблизу Вовчанська на півночі Харківської області. Окупаційна адміністрація підтверджує, що темп наступальних операцій Росії сповільнюється.

Про це повідомляє ISW.

За останні дні російські війська також наступали на інших ділянках. Були зареєстровані наступи на Куп'янськ - Сватове - Кремінну лінію, але немає підтвердження змін у лінії фронту. Також окупанти твердять, що просунулися поблизу Стельмахівки, але ця інформація не підтверджена. У районі Часового Яру російські війська також здійснюють наступ, але поки немає змін у лінії фронту. В районі Авдіївки також тривають бойові дії.

На Донбасі російські війська продовжують наступ. Противник зареєстрований на заході і південно-західі від Донецька. На лівому березі Херсонської області та в дельті річки Дніпро також відбуваються обмежені наземні атаки. Українські війська активно протистоять ворогу і відбивають атаки.

Нагадаємо, у ніч проти середи, 5 червня, окупанти намагалися атакувати Україну із застосуванням ударних безпілотників типу "Шахед".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости