Массовое отруєння людей в Одеської області: що відомо?

В Рені Одеської області трапилось масове отруєння відвідувачів кафе. Більшість з них - діти. Про це повідомляє поліція Одеської області.

Про подію правоохоронцям повідомили медики. До них протягом дня з ознаками харчового отруєння поступили шестеро дітей віком від 7-ми до 13-ти років та 38-річна мати з двома дітьми 10-ти та 12-ти років. Лікарі надали їм допомогу та відпустили додому на амбулаторне лікування.

«Під час проведення перевірки ми встановили, що усі пацієнти вживали їжу в одному і тому ж кафе міста, після чого їм стало зле і вони звернулися до медичного закладу. Відомості про подію ми внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням. В рамках розпочатого провадження призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини події», - розповів начальник відділення поліції № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський.

Раніше ми повідомляли про відкриття пляжів в Одесі та умови відпочинку на них.

Також ми писали, що в Одесі 20-річну поліцейську змило з пірса в море.

Нагадаємо, в Одесі затримали агента ФСБ, який шпигував за позиціями ППО.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости