На Дніпропетровщині окупанти атакували дроном працівників ДСНС

В Нікопольському районі Дніпропетровської області російські військові атакували рятувальників. Є важко поранений. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак в Telegram.


"У Покровській громаді Нікопольського району ворог поранив рятувальника", - йдеться у повідомленні.

За даними голови ОВА, коли вогнеборці приїхали ліквідовувати наслідки попередньої атаки, окупанти вдарили дроном повторно.

"28-річний чоловік в лікарні. Стан – тяжкий", - уточнив Сергій Лисак.

Крім того, він повідомив, що вночі оборонці неба збили над областю шахеди – у Дніпровському та Синельниківському районах. Продовжувалися атаки на Нікопольщину. Ворог застосовував дрони-камікадзе й артилерію.

"Під ударом – Нікополь, Мирівська, Марганецька та Червоногригорівська громади. Загинув чоловік. Пошкоджені комунальне підприємство, інфраструктурний об’єкт, адмінбудівля. Зруйнована приватна оселя, ще 5 – понівечені. Побиті 2 дачні будинки, 2 господарські споруди й стільки ж будівель, що не експлуатувалися. Зачепило лінії електропередач", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на сайті Кабміну була опублікована петиція, щоб встановити бронь для рятувальників та пожежників. Вона швидко набрала необхідні голоси.

У в МВС України повідомили, скільки буде заброньовано від мобілізації рятувальників та поліцейських.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости