В Росії скоїли замах на мера-колаборанта Куп'янська

У російському місті Старий Оскол скоїли замах на мера-колаборанта Куп'янська Геннадія Мацегору. Він вижив, але знаходиться в критичному стані, повідомляє Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) в Telegram.

Замах на зрадника, за даними розвідки, стався у п'ятницю, 7 червня. Наразі він перебуває в лікарні.

"Наразі московські лікарі вже другу добу поспіль намагаються завадити Мацегорі потрапити на концерт Кобзона. Стан зрадника українського народу - критичний", - розповіли в ГУР, не надавши жодних інших деталей про замах.

Як нагадали в ГУР, Мацегора обіймав посаду мера Куп'янська від забороненої партії ОПЗЖ. Після приходу російських окупантів в місто він добровільно пішов на співпрацю з ними.

"У червні 2022 року він підписав так званий протокол створення окупаційної Харківської адміністрації і публічно про це оголосив. Після звільнення Купʼянська утік з росіянами до Бєлгородської області, де московські господарі приставили до Мацегори посилену охорону, яка, однак, не вберегла мера-колаборанта", - зазначили в ГУР.

Раніше повідомлялося, що засуджено псевдо-монаха, який освячував російські танки під час боїв за Київ.

Нагадаємо, СБУ повідомила про підозру одному із очільників УПЦ (МП), який закликав помолитися за рашистів у війні проти України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости