Росіяни дроном атакували авто поліцейських на Херсонщині

Російські війська цілеспрямовано атакували поліцейську машину у Херсонській області. Вони скинули вибухівку на авто з дрона. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

"Російські загарбники вдарили дроном типу «FPV» по автомобілю поліцейських у Нововоронцовці", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху авто знищене вщент, працівники поліції, на щастя, не постраждали.

Поліція зафіксувала пошкодження 25 об’єктів: багатоповерхового та 16 приватних будинків, торгівельного комплексу й семи автомобілів.
Під вогнем російських загарбників із різних видів озброєння перебували деокуповані території Бериславського та Херсонського районів. Минулої доби від ударів ворога потерпали Херсон, Токарівка, Станіслав, Зарічне, Антонівка, Новодмитрівка, Садове, Інгулець, Берислав, Тягинка, Бургунка, Монастирське, Нововоронцовка, Осокорівка, Михайлівка, Ольгівка та Львове.
Ворог завдав авіаційних ударів десятьма керованими бомбами та Тягинці, Токарівці та Зарічному, обійшлося, на щастя, без постраждалих.
З реактивних систем залпового вогню російські військові обстріляли Інгулець. Снарядами пошкоджено приватний будинок, постраждали двоє чоловіків віком 46 та 60 років, в обох травми голови.
Війська рф з артилерії обстріляли Осокорівку, поранення зазнала 58-річна жінка, в якої медики діагностували контузію та посттравматичну приглухуватість.
Крім того, окупанти здійснили комбінований обстріл Станіслава із застосуванням дрону та артилерії. Боєприпаси з безпілотника скинули на вантажівку з гуманітарними наборами. На щастя, вибухівка не спрацювала, ніхто з людей не постраждав.
В Ольгівці артилерійським вогнем пошкоджено дев’ять приватних будинків.
З реактивних систем залпового вогню противник обстріляв Львове, у населеному пункті пошкоджено чотири будинки.
Дронами типу «FPV» російські військові атакували Михайлівку та Новодмитрівку, в результаті вибухів пошкоджено два приватні будинки.
Росіяни вдарили по житловому кварталу в центральній частині Херсона. Через ворожу атаку пошкоджено шість автомобілів та багатоквартирний будинок. Також загарбники поцілили дроном по мікрорайону «Корабел» та завдали артилерійського удару по Дніпровському району.
На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які надавали допомогу постраждалим, ліквідовували та документували наслідки обстрілів.
Нагадаємо, російська армія атакувала Україну ракетами та безпілотниками. Постраждали чотири особи. Як повідомляє Повітряне командування ЗСУ, сили ППО збили «Кинжал», чотири ракети Х-101/Х-555 і всі 24 дрони над Київською, Дніпропетровською, Запорізькою, Полтавською, Харківською та Вінницькою областями.
Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости