DeepState: Росіяни окупували село на Донеччині та просунулись біля Роздолівки

Російські війська окупували село Новопокровське Покровського району у Донецькій області.

Про це повідомили аналітики DeepState.

"Ворог просунувся біля Роздолівки та окупував Новопокровське", — йдеться у повідомленні.

Аналітики також внесли зміни до мапи боїв. Новопокровське наразі перебуває у червоній зоні, що означає, що контроль над цим населеним пунктом перейшов до окупантів.

Також оновлена мапа боїв біля села Роздолівка Бахмутського району Донецької області.

Крім того, аналітики DeepState повідомили, що тривають бої біля села Глибоке Харківського району Харківської області, а також поблизу Нововодяного Сватівського району Луганської області.

Водночас в зведенні Генерального штабу Збройних сил України не повідомлялось про захоплення населених пунктів у Покровському районі Донеччини, хоча зазначили, що саме на цьому напрямку наразі найгарячіша обстановка.

В Генштабі уточнили, що від початку доби російські загарбники 32 рази намагалися вклинитися в бойові порядки ЗСУ поблизу:

"24 ворожі атаки нашими воїнами відбито. Вісім бойових зіткнень ще продовжуються. Сили оборони докладають максимум зусиль для виснаження та стримування російських загарбників на зазначеному напрямку", — наголосили в Генштабі.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни (ISW) проаналізували "захист" росіянами окупованого Криму засобами протиповітряної оборони та дійшли висновку, що збільшення засобів ППО на півострові зробить їх вразливими для ударів ЗСУ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости