Через російські атаки відбулися перебої в русі поїздів

Російські війська завдали удару по одній з високовольтних підстанцій у східному регіоні. В результаті були знеструмлення побутових споживачів, а також сталися перебої в русі поїздів. Споживачів частково заживлено, тривають відновлювальні роботи, повідомляє Міненерго.

"Споживачів частково заживлено, тривають відновлювальні роботи", - додали в Міненерго.

Крім того, у Чернігівській області окупанти обстріляли повітряну лінію обленерго. Внаслідок цього було одномоментно знеструмлено 1765 абонентів у 12 населених пунктах.

Також зазначається, що у Кіровоградській області з технічних причин відключалась повітряна лінія обленерго, знеструмлювалися побутові споживачі. Всіх заживлено. Причина з'ясовується.

"Сьогодні застосування графіків погодинних відключень заплановано з 8:00 до 23:00. Відключень не передбачено для підприємств критичної інфраструктури, а також підприємств, які імпортують 80% електроенергії для своїх потреб відповідно до урядової постанови", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, найближчими днями Енергоатом виведе у ремонт ще один енергоблок-тисячник. Враховуючи це, а також зростання споживання електроенергії у липні, дефіцит генерації в енергосистемі може збільшитись. У зв'язку з цим тривалість відключень світла може зрости.

Українцям нагадали, як подбати про власну безпеку у разі відключення світла.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости