У Вінниці чоловік вбив двох дівчат, а потім застрелився. ВІДЕО

У Вінниці 23-річний чоловік вбив свою 18-річну дружину та завдав смертельного поранення її 19-річній подрузі. Згодом знайшли тіло самого чоловіка - він вчинив самогубство, повідомляє Нацполіція.

Про інцидент в поліцію повідомили медики, яким зателефонувала поранена дівчина.

Лікарі, прибувши на місце виклику, не змогли потрапити до квартири. Поліцейським довелося пробиратися до помешкання на третьому поверсі через вікно.

У квартирі виявили поранену 19-річну жінку, яку у важкому стані госпіталізували, та тіло ще однієї жертви — 18-річної дружини стрільця.

Поліція встановила, що у ході сварки чоловік загиблої відкрив вогонь з пістолета у помешканні й застелив 18-річну дружину та поранив її подругу, яку у важкому стані госпіталізували. Після вбивства чоловік пішов у безлюдну прибережну зону обласного центру, де вистрелив собі в голову.

19-річна поранена дівчина померла у лікарні.

Поліцейські знайшли та вилучили пістолет, гільзи та інші речові докази та розпочали кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Як пише Реальна Вінниця, 23-річний військовий Михайло Мазур з Піщанки приїхав до Вінниці з фронту у відпустку.

У день трагедії хлопець прийшов у квартиру, яку орендувала його дружина Наталія з подругою Вірою, щоб поговорити відносно розлучення, на яке не хотів погоджуватись, але якого так хотіла дружина.

За словами знайомих загиблих, хлопець сильно ревнував кохану. Також, стало відомо, що дружина зрадила чоловікові.

Михайло два роки служив і навіть отримав контузію, тож, за словами близьких знайомих, психологічний стан мав нестабільний.

На думку друзів хлопця, зброю, якою хлопець вбив дружину та її подругу, а після чого застрелився, він привіз з фронту.

Раніше повідомлялося, що на Київщині мати облила сина легкозаймистою рідиною та підпалила.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости