Поранених росіян примусово відправляють назад на війну

Російських окупантів, які перебувають у відпустках за пораненням, примусово відправляють назад війну. Йдеться про 153, 272 та інші полки, які базуються в Мулиному Нижегородській області.

Про це Telegram-каналу ASTRA розповів учасник підрозділу «Шторм V», який перебуває на лікуванні.

За його словами, тиждень тому командування видало наказ, згідно з яким у лікарняні відпустки більше нікого не відпускають.

«У п’ятницю виписали хлопця з моєї роти, я йому кажу, їдь у частину дізнайся. Він приїхав, а його відправилидо Луганської області. Він не боєздатний», – розповів окупант.

«У всіх вуха порвані, осколки в руках, ногах, нікому нічого не дістають. Люди з переломами туди поїхали», – каже Олександр.

У документі, який надіслав росіянин, сказано лише про спецконтингент («Шторм V»), але, за його словами, «зараз навіть звичайні контрактники опинилися у цій купі».

«Відправляють навіть із гіпсом. Кажуть, у тебе буде реабілітація в «лнр». Яка там може бути реабілітація, якщо там постійно прильоти?» — додає окупант. Зараз він перебуває на лікуванні в шпиталі з осколковими пораненнями та баротравмою — оглух на одне вухо. Через тиждень його чекає виписка та повернення до військової частини.

Окупант також надіслав аудіозапис розмови із командуванням у розташуванні частини. На записі росіяни скаржаться, що їм із пораненнями забороняють іти до шпиталю.

Нагадаємо, надавати послугу на 139 окупованих населених пунктів Херсонській області буде ТОВ з промовистою назвою "Руский мір".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости