"Іншого варіанту немає": Буданов назвав умову України, за якої закінчиться війна

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що стратегічна мета України у війні з Росією – повернути всі окуповані території. Він зазначив, що іншого варіанту для країни не існує. Про це Буданов повідомив в інтерв'ю для The Philadelphia Inquirer.

«У нас немає іншого варіанту, окрім як повернути те, що було окуповано. Інакше стан війни триватиме вічно», — підкреслив він.

Буданов також підкреслив, що відповіддю України на чисельну перевагу російських військ є застосування передових військових технологій на полі бою. Це включає використання різних типів безпілотних систем і засобів радіоелектронної боротьби.

«Технології матимуть досить важливий вплив у цій війні», — зазначив керівник ГУР.

Він також підкреслив необхідність відрізання Криму, захопленого та перетвореного росією на величезну військову базу, від російського постачання.

«Ми повинні зробити все, щоб це реалізувати», ― сказав Буданов, додавши, що у цьому процесі важливу роль можуть відіграти надані США ракети ATACMS.

Нагадаємо, російське оборонне відомство пообіцяло відповідь Вашингтону та Києву за ракетний удар по Севастополю. За даними відомства, Україна вдарила п'ятьма далекобійними ракетами ATACMS з касетними бойовими частинами, чотири ракети були перехоплені, а знищення п'ятого боєприпасу в повітрі призвело до жертв і постраждалих. Там додали, що коректування таких ракет проводять американські спеціалісти на основі власних даних супутникової розвідки.

Згідно з наданою інформацією, українська армія завдала ракетного удару по військовому аеродрому "Бельбек" з російськими бомбардувальниками, однак ППО РФ невдало збила ракету, уламки якої впали на пляж.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости