Як протидіяти російським авіабомбам: методи, що можуть допомогти. ВІДЕО

З початку червня окупанти застосували проти України понад 2400 керованих авіаційних бомб. З яких близько 700 одиниць випустили тільки по Харківщині.

24 Каналу методи протидії.

Іван Тимочко пояснив, що росіяни мають перевагу в КАБах, оскільки переважають у кількості авіації. Хоч певна частина бомб падає ще на території Росії, але ті, які долітають до України, надзвичайно сильно дошкуляють. Є кілька методів, які можуть допомогти їм протидіяти:

«Авіаційний парк Росії далеко не найновішого покоління. Там теж є свої технічні проблеми. Ми знаємо, що вони максимально зараз намагаються використовувати авіацію, причому не навантажуючи до її максимального вантажного підйому. Все-таки вони теж розуміють, що ресурс зношування досить великий. Але якщо локалізувати й звузити до мінімуму їхню можливість, це серйозно вплине на перебіг бою», – зауважив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ.

Нагадаємо, російські військові блогери широко критикують Міноборони Росії та російську окупаційну владу в Криму за те, що вони не змогли запобігти удару по Севастополю 23 червня та належним чином захистити цивільне населення.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости