У Миколаївській області уламки ракети впали на дорогу: сталася ДТП

Сьогодні, 27 червня, під час відбиття ракетної атаки РФ, у Миколаївській області уламки впали на трасу. Є поранені. Про це повідомляє Telegram-канал голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма.

"Зранку в Миколаївському районі внаслідок збиття ракети її уламки впали на трасу. В результаті чого поранення отримав водій вантажівки та пошкоджено його автомобіль. Також сталося ДТП, в якій постраждав інший водій", - йдеться у повідомленні.

Крім того, він повідомив, що у ніч на 27 червня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено шість БпЛА типу «Shahed 131/136» та три крилаті ракети.

Віталія Кім зазначив, що увечері, 26 червня, о 18:45 та 19:23 під ворожими артилерійськими обстрілами була Куцурубська громада. О 21:53 артилерійських обстрілів зазнала акваторія Очаківської громади. Постраждалих немає.

Нагадаємо, у ніч на 27 червня російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по Україні, застосувавши ракети повітряного, морського базування та ударні БпЛА типу «Shahed». Протиповітряна оборона збила 5 ракет та 23 ударні дрони.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости