Боїться, що вб’ють: Арестович заявив, що хотів би воювати за Україну, але не може. ВІДЕО

Колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович знову зробив кілька скандальних заяв. Так, він заявив, що “з радістю б повоював за свою Батьківщину”, але йому нібито не дають цього зробити “дуже уповноважені люди”. Також Арестович заявив, що боїться, що його нібито “точно вб’ють свої”.

Про це ексрадник сказав в інтерв’ю російській журналістці Катерині Гордєєвій.

Арестович поскаржився, що йому нібито не дають воювати. Хоча йому, нібито, ну дуже хочеться повернутися в Україну та воювати.

“Я б із задоволенням пішов повоювати за свою батьківщину, але мені просто не дають. Існує така штука, як продаж координат. На полі бою, куди б я не приїхав, мої координати продадуть наступного дня Росії й туди прилетить “Іскандер” якийсь… Мало того, що сам загину, ще загинуть люди навколо мене. І це неминуче – мене уб’ють на війні, гарантовано, стовідсотково – свої, здавши вашим”, – сказав він.

Нагадаємо, командування збройних сил РФ хотіло б повторити наступ на Торецьк за прикладом боїв під Авдіївкою. Поки що ситуація не дає можливості ворогу реалізувати цей намір. Однак росіяни формують кліщі, щоб охопити ще один український плацдарм на Донеччині.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости