В Київській області уточнили наслідки ракетного удару: РФ випробовує нову тактику

У неділю, 30 червня, російські загарбники вдарили ракетами по Київській області. Внаслідок атаки постраждало троє осіб, одна з них - дитина.

Про це повідомляє Telegram-канал Київської обласної військової адміністрації (ОВА).

Зазначається, що постраждалі наразі перебувають в одній із районних лікарень області. Люди отримали всю необхідну медичну допомогу.

Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не зафіксовано.

Однак внаслідок падіння уламків на території одного з районів області, пошкоджені три приватні будинки. Зокрема вибиті вікна, двері, посічені стіни.

Також пошкоджено складське приміщення, низку адміністративних будівель, а також 16 транспортних засобів – автомобілі та мотоцикл.

На місці продовжують працювати оперативні служби.

Під час ракетної атаки по Києву 30 червня росіяни вперше атакували столицю не балістикою чи крилатими ракетами з бортів стратегічних бомбардувальників. Це свідчить про те, що ворог випробовує нові тактики.

Про це кажуть у Київській міській військовій адміністрації.

Крім того, російські війська завдали удару не в темний час доби та не комбінованим чи масованим обстрілом.

«Агресор випробовує нові тактики — він шукає влучний час, методи й засоби, аби вразити Київ. Бо столиця України завжди була і буде однією з найпріоритетніших цілей для загарбників!» — пояснили в КМВА.

Там також нагадали мешканцям Києва про те, що не можна ігнорувати повітряну тривогу, адже, попри збиття ракет, їхні уламки можуть бути загрозою для життя людей.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін намагатиметься затягувати війну та знищувати українську державність. Для уникнення ворожої «теорії перемоги» Заходу необхідно надати підтримку Україні для проведення контрнаступу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости