Окупанти розширюють наступ: на які населені пункти націлилися військові РФ

На Покровському напрямку, в районі Очеретиного, після окупації Сокола та Новоолександрівки росіяни очікувано рушили на Євгенівку та Воздвиженку.

Про це повідомив у український військовий журналіст Богдан Мирошников.

Він каже, що за Євгенівку вже точаться важкі бої, а також фіксує просування росіян на 200 метрів у районі Новоолександрівки та в напрямку Воздвиженки, де ворог навіть досягав південних околиць села, але був відкинутий на вихідні рубежі.

Український інформаційний ресурс DeepState, який вчора, 1 липня, о 23.43 оновив свої інтерактивні карти, зафіксував просування росіян і в районі Євгенівки.

Генеральний штаб ЗСУ у своєму вечірньому зведенні також повідомляє про активні бойові дії в районі Очеретиного та на Покровському напрямку загалом. Тут від початку доби росіяни 44 рази штурмували позиції ЗСУ.

Нагадаємо, в Інституті вивчення війни (ISW) проаналізували кадри бою біля Журавки Сумської області. Кажуть, що наразі незрозуміло, чи готуються росіяни до наступальної операції в Сумській області, чи їхні позиції - результат обмеженого транскордонного рейду.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости