На Львівщині у ДТП потрапили автобус та мікроавтобус

Патрульна поліція у Львівській області повідомила, що на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Як видно на фото, у ДТП потрапили автобус та мікроавтобус.

У повідомленні сказано, що на місці працюють усі необхідні служби. Поліцейські забезпечують реверсне регулювання.

Поліцейські попереджають, що коли дощить, то учасникам дорожнього руху потрібно бути максимально обережними та пильними.

Атмосферні опади суттєво впливають на безпеку дорожнього руху та є додатковим чинником, що може спричинити виникнення дорожньо-транспортних пригод і ускладнення для руху дорогами міста та області.

"Водії тримайте дистанцію, дотримуйтесь безпечної швидкості, відмовтесь від ризикованих маневрів. Вирушаючи у дорогу — перевірте справність склоочисників. Пішоходам нагадуємо: на мокрій дорозі гальмівний шлях транспортних засобів збільшується. Під час переходу проїзної частини зважайте на погодні умови, будьте обачними та обережними", - йдеться у повідомленні.

Крім того, патрульні нагадали, що з 1 липня задля збереження дорожнього покриття вантажівкам заборонено рухатися, коли температурні показники повітря більше +28 градусів за Цельсієм. Заборона стосується транспорту фактичною масою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т.

Перечекати спекотний період водії можуть на майданчиках для тимчасової стоянки в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті перекинувся автобус з пасажирами.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости