Росіяни розганяють нове відео прильоту по аеродрому у Миргороді: що говорять в Україні

Росіяни після ракетного удару по летовищу в Миргороді оприлюднили ще одне, на якому видно новий удар по тому ж об’єкту. На цей раз пропагандисти почали заявляти про те, що там був уражений гелікоптер Мі-24.

Відео з дрона було поширене російським сегментом мережі, після чого потрапило і в українську. За даними z-блогерів внаслідок удару ракетою "Іскандер" з касетною бойовою частиною, там було пошкоджено вертоліт та кілька одиниць автомобільної техніки.

При цьому на кадрах, які розлетілися мережею, дуже складно зрозуміти куди потрапила ракета і що знаходилося в зоні ураження.

На відеозапис відреагував український telegram-канал "Николаевский Ванек", який, як вважається, пов’язаний із силами оборони півдня.

"Не писав про сьогодні, бо нам умовно пощастило. Не знаю, де ви там ураження побачили, гелікоптери всі цілі. Але довго так везти не буде", — написав він.

При цьому він зазначив, що в повітряних силах все ж таки "заворушилися" і пообіцяли вжити заходів для недопущення подібних ситуацій.

Нагадаємо, іноземні літаки F-16, які незабаром має отримати Україна від Данії та Нідерландів, зможуть зменшити інтенсивність обстрілів Харкова та Харківської області керованими авіабомбами.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости