В США стався вибух на оборонному підприємстві

В американському штаті Арканзас стався вибух на оборонному підприємстві. Як наслідок двоє людей отримали поранення ще одна людина зникла безвісти, повідомляє ABC News.

Спочатку компанія назвала це «інцидентом, пов'язаним з піротехнікою», але пізніше підтвердила, що це був вибух.

Представник компанії повідомив, що вибух стався на заводі General Dynamics Ordnance and Tactical Systems в Камдені, приблизно за 138 кілометрів на південь від Літл-Рока.

"Наразі ми працюємо з службами швидкого реагування і можемо підтвердити, що в результаті інциденту щонайменше двоє людей отримали поранення і одна людина зникла безвісти... Ми повністю співпрацюємо з органами влади, які проводять розслідування", - йдеться в заяві Берклі Уейлі з General Dynamics.

У заяві не міститься подробиць про ступінь тяжкості травм. Державний департамент США з надзвичайних ситуацій заявив, що стежить за ситуацією і готовий надати допомогу, але не надав додаткових подробиць.

Зауважимо, що General Dynamics - глобальна аерокосмічна та оборонна компанія. Завод у Камдені займає понад 880 000 квадратних футів виробничих і складських площ і підтримує такі військові програми, як ракети Hellfire і Javelin, а також різні мінометні боєприпаси.

Раніше повідомлялося, що США оголосили про новий пакет допомоги для України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости