DeepState: Росіяни окупували два населених пункти на Донеччині

Російські окупанти просунулися на сході України. Зокрема, ворог окупував населені пункти Сокіл та Восход у Донецькій області.

Про це повідомляє моніторинговий проект DeepState.

Крім того, росіяни просунулися на кількох ділянках у Харківській та Донецькій областях.

“Ворог окупував Сокіл та Восход, а також просунувся в Сотницькому Козачку (кордон Харківської області з РФ), Північному, біля Дружби, Євгенівки та Новопокровського (Донецька область)”, – йдеться у повідомленні.

За даними Генерального штабу ЗСУ, від початку доби, 3 липня, і до 22:00 на передовій відбулося 135 бойових зіткнень. Зокрема, російські загарбники на Харківському напрямку 11 разів штурмували позиції українських підрозділів в районах Липців, Вовчанська і Глибокого.

Напруженою ситуація залишається на Покровському напрямку, де було зафіксовано 34 штурмові і наступальні дії з боку противника. “Гаряче” і на Торецькому напрямку, там росіяни 17 разів намагалися потіснити українських захисників поблизу Деліївки, Торецька, Північного та Нью-Йорка.

Нагадаємо, воїни-аеророзвідники 23-ї бригади "Хортиця" НГУ виявляють і знищують особовий склад росіян та ворожі позиції на Запорізькому напрямку.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости