Смертельна автотроща на Рівненщині: усі 14 загиблих ідентифіковані. ВІДЕО

6 липня сталася смертельна автотроща на Рівненщині. Усі 14 загиблих ідентифіковані - це жителі Хмельницької та Рівненської областей віком від 20 до 67 років, повідомляє Національна поліція України.

Автопригода сталася поблизу села Верхів на трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» у Рівненському районі.

Поліцейські встановили, що 56-річний водій сідлового тягача «Daf» із автоцистерною-напівпричепом виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із маршрутним таксі сполученням «Рівне-Хмельницький», яким керував 38-річний рівнянин.

У ДТП загинули 14 осіб - 12 пасажирів та водії обох транспортних засобів.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що причинило загибель кількох людей розпочато досудове розслідування.

У Нацполіції повідомили, що усі 14 загиблих ідентифіковані - це жителі Хмельницької та Рівненської областей віком від 20 до 67 років. Наймолодшій жертві ДТП — хлопчикові, четвертого липня виповнилось шість. Серед загиблих — його батьки. Вижила в автотрощі лише 57-річна бабуся дитини — жителька Нетішина. У неї медики діагностували закритий перелом предпліччя, закриту черепно-мозкову травму та забої грудної клітки. Загрози її життю не має. Потерпілу вже допитали слідчі. Все, що вона бачила як на автобус їде вантажівка.

Для розслідування ДТП призначена група слідчих та процесуальних прокурорів із числа найдосвідченіших працівників.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті перекинувся автобус з пасажирами.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости