Невідомі залишили отруєну воду на території «Охматдиту»

Правоохоронці перевіряють інформацію щодо можливого отруєння питної води на місці ліквідації наслідків обстрілу, повідомили у поліції Києва.

Наразі до медичних працівників звернень від громадян та поліцейських щодо можливого отруєння водою не надходило.

«Зазначену інформацію поліцейські виявили під час моніторингу соціальних мереж. За вказаним фактом проводиться перевірка», – йдеться у повідомленні поліції.

Як пише sud.ua, про небезпечну знахідку розповіла волонтерка Катерина Терехова в соцмережах. За її словами, невідомі залишили на території лікарні «Охматдит», яка постраждала від російської атаки, пляшки з отруєною водою. Люди, які контактували з цією водою, отримали хімічні опіки.

У поліції також розповіли, що внаслідок терористичної атаки Росії на Київ під час вчорашніх обстрілів загинули 32 людини, серед яких троє малолітніх дітей.

Загалом, під час ворожого обстрілу столиці отримали поранення 117 людей, 32 – трагічно загинули. На місцях прильотів було задіяно більше тисячі поліцейських, які допомагали проводити аварійно-рятувальні роботи.

Однією з цілей російської армії став дитячий медичний заклад «Охматдит», де проходили лікування діти з усієї України. Внаслідок атаки російських військових загинули двоє дорослих: лікар і відвідувач медзакладу.

Ще 30 травмовані, з них 10 дітей. До ліквідації наслідків на місці обстрілу було задіяно більше 700 поліцейських, зокрема, працівники Шевченківського управління поліції, кінологи, спецпризначенці полків № 1 та № 2, патрульні поліцейські, слідчі, оперативники, які разом із рятувальниками, нацгвардійцями та мешканцями міста розбирали завали, рятували людей, а також та правоохоронці документували злочин держави-агресора.

Діток наразі поміщено до інших медустанов для подальшого лікування. Також у Шевченківському районі столиці російські терористи повністю влучили у житловий багатоквартирний будинок, під’їзд будинку повністю зруйнований. Під завалами загинули 12 мешканців, серед них троє дітей віком від 8 до 14 років, ще 25 людей травмовані.

У Дніпровському районі столиці внаслідок ракетного удару по медичному центру вбиті дев’ять осіб та восьмеро поранені.

Загалом, внаслідок вчорашнього масованого удару РФ по Києву загинули 32 людини, з яких четверо – діти. Травми отримали 117 громадян.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости