З пологового будинку на Полтавщині викрали немовля

Вчора, 14 липня, в Кременчуці на Полтавщині з пологового будинку зникло немовля. Новонароджену дівчинку досі не знайшли. Про це повідомив керівник відділу зв’язків з громадськістю Юрій Сулаєв на брифінгу стосовно злочину, передає sud.ua.

Немовля народилося 11 липня о 15:10. Зріст дівчинки 50 см, вага 3230 грамів.

За його словами, дитина була викрадена з блоку в якому знаходилося дві породіллі і двоє новонароджених діточок. Дівчинка зникла, коли матір із сусідкою по палаті вийшла в буфет.

«Матері в палаті знаходилися вдвох і вдвох пішли заклад харчування і першим повернулася мама зниклої дівчинки і побачила, що її дитини немає»,- зазначив Сулаєв.

Наразі триває робота слідчих і ведуться пошуки дитини.

Начальник департаменту охорони здоров’я Полтавської ОВА Віктор Лисак зазначив, що в медзакладі є камери відеоспостереження і зараз записи з них вивчають правоохоронці.

Як відомо, дитина народилася здорова і сьогодні її з мамою мали виписувати до дому.

За даними Віктора Лисака, у перинатальному центрі Кременчука на час викрадення дитини було 11 породіль та стільки ж немовлят. Був відкритий один вхід, де постійно проходять пацієнтки та відвідувачі. У закладі розпочали службову перевірку.

Слідчими поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові дії.

Раніше повідомлялося, що 11-місячний хлопчик впав у вигрібну яму на Одещині.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости