Байден заявив, що він «на коні», та готовий до дебатів з Трампом

Президент США Джо Байден повідомив, що готовий взяти участь у нових дебатах з Дональдом Трампом, які мають відбутися у вересні. Нагадаємо, що Трамп заручився підтримкою достатньої кількості голосів для того, щоб балотуватися в президенти від республіканської партії.

В інтерв'ю для «NBC News» журналіст спитав Байдена, чи готовий він провести додаткові дебати перед вересневими, якщо така можливість виникне, а також чи є у нього «бажання повернутися на коня» у політичному контексті.

Чинний президент США відповів, що готовий до дебатів з Трампом у той час, коли це буде погоджено. Він також зазначив, що вважає себе вже «на коні» в політичному сенсі.

«Я на коні. Де ви були? Я взяв участь у 22 великих заходах, зустрівся з тисячами людей, з величезними натовпами. Багато чого відбувається. Я на коні. Я виходжу і демонструю американському народу, що я володію всіма своїми здібностями, що мені не потрібні нотатки», — сказав Байден.

Нагадаємо, мільярдер Ілон Маск планує виділяти $45 млн на місяць комітету America PAC, який підтримує кандидата в президенти від Республіканської партії США Дональда Трампа.

Зазначимо, екс-президент США Дональд Трамп, виступаючи під час своєї передвиборчої кампанії перед виборцями, стверджує, що він "дуже швидко завершить війну в Україні". При цьому, буквально за одну годину. За його словами, він "прекрасно ладнає" з Путіним і це, на його думку, більше плюс, ніж мінус.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости