Мосійчук&Новинський - яка мета тандему зрадників та втікачів?

Що ж насправді стоїть за гучними заявами колишнього нардепа ВРУ VIII скликання Мосійчука? Чому пан Ігор так зневірився у своїй Батьківщині, що аж зрадив її? Чи не здригається рука з татуюванням у вигляді тризуба, якою так хизується екс депутат, а нині ніби «громадський діяч» та «журналіст», коли бере нею гроші від проросійкого політика Вадима Новинського? І ні, вони не риторичні.

Цинізм Мосійчука сягнув глобальних масштабів. Хоча це й не дивно. Чого можна очікувати від людини, яка все своє свідоме життя краде та обманює людей заради наживи?

У буцегарнях та СІЗО знаходився він аж ніяк не через політичні переслідування. Та замахи на Ігоря Володимировича були не через них. До цього призводив його аферизм, корупційні схеми та брехня. Єдине, що віртуозно навчився робити псевдо патріот Мосійчук - критикувати владу на усіх щаблях, розпалюючи внутрішню ворожнечу та ненависть. Відкрито грає на користь зовнішнього ворога.

Заради дрібної наживи з рук прихвостнів Кремля не цурається ганьбити навіть честь вищих військових керівників, поливаючи брудом, прямо чи завуальовано натякаючи на їх некомпетентність або причетність до корупційних схем. Такий його власний внесок у перемогу.

Сам Ігор покинув Україну ще до повномасштабного вторгнення. Ніби відправившись на лікування та навчання до Польщі. Насправді ж, мешкає Мосійчук у населеному пункті Монтебеллуна, Італія. Систематично розповідаючи на загал, що у Лубнах залишились його батько (з яким близько десяти років не підтримував жодних відносин) та в Києві - син і донька від двох попередніх шлюбів. І це відповідає дійсності. Як і той факт, що самому Ігору начхати на родичів, які залишись на території зрадженої ним країни. Бо працюючи на Вадима Новинскього, проти якого 2 грудня 2022 року було запроваджено персональні санкції, а 24 січня 2023 року доданий до санкційного списку України, які було посилено, Мосійчук фактично та практично підтримує політику рф, що підриває і загрожує територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України, а також її стабільності та безпеці.

Цікаво, коли ж дійде черга самого Ірода, ой Ігора, відповідати за свої вчинки?

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости