Росія атакувала Україну кількома групами дронів-камікадзе

У ніч на 18 липня російські окупанти атакували Україну кількома групами ударних дронів. Про перші БПЛА Повітряні сили ЗСУ повідомили ще о 21:15 вечора 17 липня.

Так, дрони були помічені в Сумській області. Пізніше про загрозу попередили жителів Чернігівської та Полтавської областей.

Про дрони на кордоні Чернігівської та Київської областей Повітряні сили попередили о 22:19 вечора. Уже о 22:51 стало відомо, що БПЛА виявлено на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей.

Уже о 23:09 у ЗСУ повідомили про кілька груп ударних дронів у Харківській області, які рухалися в південному напрямку.

Приблизно о 23:38 БПЛА було виявлено на заході та півдні Харківщини, а також на кордоні Дніпропетровської та Запорізької областей. Пізніше переміщення безпілотників фіксували в Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Миколаївській областях.

Як повідомив моніторинговий Telegram-канал "Николаевский Ванек", російські "Шахеди" були збиті до 01:50 ночі.

Під ранок ЗСУ повідомили про активність ворожої тактичної авіації та застосування керованих авіабомб у Донецькій області.

Нагадаємо, українські війська продовжують оборонну операцію на Лівобережжі Дніпра у Херсонській області, зокрема мовиться про території в районі села Кринки. Раніше низка ЗМІ розповсюдили інформацію про відхід українських сил з плацдарму у Кринках.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости