Трамп заявив, що покладе край усім міжнародним кризам, якщо буде обраний президентом

Експрезидент США Дональд Трамп пообіцяв, що доб’ється припинення всіх міжнародних криз, у тому числі війни між РФ і Україною та війни на Близькому Сході, якщо виборці підтримають його кандидатуру на президентських виборах у США.

Про це він заявив під час виступу перед учасниками Національного з’їзду Республіканської партії.

«Я покладу край всім міжнародним кризам, які створила нинішня адміністрація, в тому числі жахливій війні з Росією й Україною, якої не сталося б, якби я був президентом, і війні, спричиненій нападом на Ізраїль, якої ніколи не сталося б, якби я був президентом»,- заявив Трамп під задоволені оплески учасників республіканського з’їзду.

Він також заявив, що коли був у Білому домі, Іран був розорений та не мав фінансів. Трамп звинуватив нинішню адміністрацію в тому, що вона дозволила збагатитися іранському режиму та наблизитися до створення ядерної зброї.

Колишній президент ще раз наголосив, що обіцяє в разі обрання покласти край рокам війни та хаосу. У цьому зв’язку він зазначив, що під час його попередньої каденції Сполучені Штати не вели війн, лише перемогли в протистоянні ІДІЛ.

«Я міг би зупинити війни лише телефонним дзвінком», - заявив під оплески Трамп.

Водночас він пообіцяв у разі перемоги побудувати над США свою систему ППО «Залізний купол», подібну до того, що має Ізраїль.

У цьому зв’язку він закликав виборців підтримати його на голосуваннях у листопаді.

Нагадаємо, російські війська просунулися в районі Часового Яру Донецької області. Вони спробували прорвати українську оборону та перетнути канал Сіверський Донець-Донбас.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости