Затоплення в китайському зоопарку: тварини в пастці. ВІДЕО

У китайському місті Баоцзі через тривалі дощі стався сильний паводок, який призвів до затоплення зоопарку, передає Пул N3.

Проливні дощі, що не припиняються вже кілька днів, перетворили провінцію Шеньсі на справжнє водяне царство. Клітки з тваринами теж опинилися під водою. Тварини залишаються в пастці, адже переселити їх наразі неможливо через затоплення всієї території зоопарку.

Зоопарк у Баоцзі наразі перебуває в критичній ситуації. Співробітники зоопарку працюють над тим, щоб забезпечити тваринам необхідний догляд та безпеку, але затоплення значно ускладнює ці зусилля. Вода піднялася настільки, що переселення тварин стало неможливим, а ситуація залишається вкрай напруженою.

Тварини, серед яких є як великі хижаки, так і дрібніші види, залишаються замкненими в клітках, які частково або повністю затоплені. Співробітники зоопарку роблять все можливе, щоб врятувати мешканців зоопарку, але поки що це вдається зробити лише частково. Влада міста і рятувальні служби також залучені до операції з порятунку тварин, але масштаб лиха потребує значних ресурсів і часу.

Раніше повідомлялося, що українців попередили про штраф за неправильний вигул собак.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости