Олімпійські ігри-2024: де дивитися пряму трансляцію в Україні

У п'ятницю, 26 липня, розпочнуться літні Олімпійські ігри в Парижі, які триватимуть до 11 серпня. У програмі Олімпіади передбачено 32 види спорту, в яких буде розіграно 329 медалей. Україна буде представлена в 23 видах спорту, з 140 спортсменами. Гасло української збірної - "Воля до перемоги" (The Will to Win), передає sud.ua.

В Україні Олімпіаду-2024 транслюватимуть платформи суспільного мовника. Безкоштовні трансляції будуть доступні на каналі «Суспільне Спорт» та на місцевих телеканалах «Суспільне». На «Радіо Промінь» можна буде слухати аудіотрансляції матчів української футбольної збірної. Очікується, що трансляції займуть не менше 200 годин ефіру, і щодня будуть виходити інформаційно-аналітичні студії про ОІ-2024.

На сайті «Суспільне» буде доступно чотири додаткові потоки трансляцій Олімпіади-2024. Офіційна церемонія відкриття відбудеться 26 липня, а першою трансляцією стане футбольний матч збірної України проти олімпійської команди Іраку, який відбудеться 24 липня.

Нагадаємо, вперше за 40 років Олімпіаду не покажуть у Росії – таке політичне рішення. Жоден з телеканалів чи стрімінгових сервісів у РФ не став купувати права на трансляцію Олімпійських ігор у Парижі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости