Сильні магнітні бурі обрушилися на Землю

Метеозалежним варто приготуватися: сильні магнітні бурі обрушилися на Землю.

Сьогодні, 29 липня, очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній магнітній бурі, інформує meteoagent.

Завтра, 30 липня, потужність бурі зросте до К-індексу 6 (червоний рівень) – бурі, яка може вплинути на самопочуття метеозалежних людей.

31 липня буря трохи вщухне, але все ще буде досить відчутною.

Такі бурі можуть бути небезпечні для людей похилого віку, метеозалежних осіб, хворих на хронічні захворювання і вагітних жінок. Можливі симптоми включають головний біль, запаморочення, нудоту, біль у спині, підвищений тиск, безсоння, загострення хронічних хвороб.

Як зменшити вплив магнітних бурь на самопочуття:

Раніше повідомлялося, що лікарі пояснили, чому дієти не завжди працюють.

Нагадаємо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливість отримати препарати безкоштовно або за деякою доплатою.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости