ISW: РФ зміцнює позиції в районі Кліщіївки

У звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) повідомляється, що російські війська продовжують просуватися поблизу Сватового, Часового Яру та зміцнюють свої позиції в районі Кліщіївки.

Нещодавно російські блогери повідомили, що війська РФ відновили обмежені позиції в центрі Вовчанська та відбили українські контратаки під Глибоким, але ці звіти ще не підтверджені.

Також зазначається, що російські сили на Сіверському напрямку мають проблеми з українськими безпілотниками, які гальмують їх просування.

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що в районі каналу Сіверський Донець – Донбас тривають запеклі бої.

Інформація про те, що ЗСУ відступили з Кліщіївки і що російські сили зміцнюють свої позиції в цьому районі, ще не підтверджена.

Російські окупанти також продовжують наступальні дії біля Вербового та Малої Токмачки в Запорізькій області, але поки немає офіційного підтвердження змін на лінії фронту.

Таким чином, ситуація на сході України залишається напруженою, а російські загарбники продовжують розширювати свої впливові зони.

Нагадаємо, активне просування російських військ у Донецькій області відбувається через рельєф місцевості та недостатню укомплектованість бригад ЗСУ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости