Міноборони: росіяни запустили фейковий Резерв+

У Міноборони повідомили про розповсюдження росіянами фейкових веб-застосунків, замаскованих під «Резерв+».

Про це у Фейсбук попередила заступниця міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Ворог розповсюджує веб-застосунки, які мають вигляд Резерв+. Фейковий застосунок росіяни планують поширювати серед українців з метою збору персональних даних.

«Ми вже знаємо про це і працюємо над забезпеченням вашого захисту», — запевнила Черногоренко.

Представниця Міноборони закликала бути уважними та перевіряти джерела для переходу. Також вона наголосила на необхідності користуватися виключно офіційним сайтом Резерв+: reserveplus.mod.gov.ua.

Окрім цього, не варто переходити за посиланнями, що імітують назву reserveplus.mod.gov.ua і закінчуються на .top, .website, .org тощо.

При завантаженні застосунку обов’язково потрібно перевірити, що розробником є Міністерство оборони України (MINISTERSTVO OBORONY UKRAINY).

Нагадаємо, в Україні триває загальна мобілізація та воєнний стан, що введені через повномасштабне вторгнення РФ. Мобілізації підлягають військовозобов'язані чоловіки від 18 до 60 років, які отримують повістки. Під час воєнного стану діють особливі норми надання відпусток.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости