У Варшаві ремонтник скинув з даху на 18-річного українця газовий котел

У Варшаві на 18-річного українця впав газовий котел, повідомляє видання fakt.pl.

Інцидент стався 30 липня на вулиці Kąty Grodziskie в одному з житлових комплексів. Котел вагою 30 кг був скинутий з висоти понад 10 метрів 51-річним робітником, який проводив ремонтні роботи на даху. Замість того, щоб спустити обладнання по сходах, робітник вирішив просто скинути його з даху, не перевіривши, чи немає людей внизу.

Газовий котел упав на 18-річного українця Дмитра, який проходив поруч. Хлопець втратив свідомість і був терміново доставлений до лікарні з серйозними травмами обличчя, лоба і мозку.

Дмитра одразу госпіталізували, і він кілька днів перебував у комі. Зараз він вийшов з коми, але його стан залишається критичним. За словами його двоюрідної сестри, Дмитро може виконувати незначні рухи, але не реагує на слова і не відповідає.

Поліція і прокуратура займаються розслідуванням справи. Робітнику, який скинув котел, висунули звинувачення.

Суд заборонив йому працювати на висоті, виїжджати з країни і зобов'язав щотижня відзначатися в поліції. Чоловік визнав свою провину.

Медики поки що не можуть дати точний прогноз щодо повного одужання Дмитра.

Раніше повідомлялося, що у Польщі очікують можливий наплив біженців з України після того, як Росія посилила атаки на енергетичні об'єкти та критичну інфраструктуру.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости