Окупанти оприлюднили список тисяч безгосподарських квартир у Маріуполі

Російські окупанти вивісили список з тисячами "безгосподарських" квартир, повідомляє Маріупольська міська рада у Телеграм.

"Окупаційна влада міста оприлюднила чергові списки квартир без власників у Лівобережному районі. Саме там під час блокади були масовані обстріли житлових кварталів та загинули тисячі мирних маріупольців. Подібні списки показують наскільки сильно постраждав Маріуполь, скільки загинуло маріупольців чи були змушені покинути місто, рятуючи своє життя під обстрілами. Це також свідчить про те, що більшість людей не повернулася до окупованого міста, попри зворотні заяви місцевої псевдовлади", - йдеться у повідомленні.

Загарбники вимагають, щоб громадяни, які виявили свої квартири в переліку, протягом 30 днів з моменту публікації звернулися до адміністрації району та надали підтвердження права власності на майно. Якщо ніхто на оголошення не відгукнеться, окупанти погрожують розпочати процедуру відчуження.

"Жодні дії окупантів не мають правової сили згідно з українським законодавством", - йдеться у повідомленні Маріупольської міської ради.

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі на місці школи окупанти будують військову базу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости