Площа бойових дій у Курській області росте: у РФ показали свіжу карту

У Курській області Росії 11 серпня тривали бої. Площа території, яка не перебувала під контролем ЗС РФ, збільшилася щонайменше до 720 кв км – це на 70 кв км більше, ніж днем раніше.

Такі підрахунки опублікувало "Агентство". Проєкт врахував повідомлення міністерства оборони країни-агресора, російських військових пропагандистів, а також дані про пожежі із супутників NASA.

Заявляється, що в Суджанському районі військові дії велися приблизно на тій самій площі, що й у 10 серпня.

Влада РФ визнала, що воїни (за її твердженням, українські) здійснили рейд у сусідній Білівський район.

Найдальша від кордону точка, де проходили бої, це село Общій Колодєзь у Коренівському районі (28 км до кордону, всього 9 км від дороги "Льгов-Рильськ").

Найзахідніша точка, де точилися бої, це район села Толпіно. У Міноборони Росії стверджують, що там фіксували "мобільні групи противника на бронетехніці".

Найсхідніша точка бойових дій – село Мартинівка. Південний кордон зіткнень розташований десь у Білівському районі, де воїни провели рейд углиб російської території. Попередньо, вони пройшли через кордон біля хутора Кучєров.

Нагадаємо, "українська механізована наступальна операція" на території Курської області, яка розпочалася 6 серпня, триває в межах операції на території Росії. Українські сили присутні в районах до 35 кілометрів від міжнародного кордону з Сумською областю.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости