Синоптики здивували: чого чекати від погоди в найближчі дні?

Найближчим часом в Україні погода залишатиметься стабільною, але вже в середині серпня слід очікувати на повернення спекотних днів. Синоптики прогнозують значне підвищення температури повітря, яке почнеться 17-18 серпня. Про це повідомила відомий український метеоролог Наталка Діденко, згідно з інформацією, опублікованою в її Telegram-каналі.

За її прогнозом, повітря в Україні почне нагріватися до позначок понад +30 градусів. Зокрема, 15 серпня в країні домінуватиме антициклонічна погода, що призведе до відсутності опадів на всій території. Денна температура в цей день коливатиметься в межах +25...+29 градусів, а на південних регіонах та Закарпатті стовпчики термометрів можуть піднятися до +32 градусів.

Що стосується погоди в Києві, то 15 серпня столицю очікує суха і сонячна погода з приємною температурою близько +26 градусів. Проте вже з 17-18 серпня киянам варто приготуватися до нової хвилі спеки, коли температура знову підніметься до "кусючих" значень, хоч і не перевищить +38 градусів.

Нагадаємо, що українці можуть отримати деякі ліки в рамках програми "Доступні ліки", яка надає можливість отримати препарати безкоштовно або за деякою доплатою.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости